sello_cat
texto
90

ACADÈMIA D’ANGLÈS A BARCELONA

Ja som aquí, Barna!

Ei, Barna! Ja som aquí! La nostra acadèmia d’anglès a Barcelona obre les portes aquest mes de setembre. #Number16RamblaCatalunya compta amb 600 metres quadrats de pura essència Number 16, al cor de la ciutat!

Les portes del nostre mega centre ja es troben obertes perquè vinguis a realitzar els teus cursos d’anglès a Barcelona amb nosaltres. Ens trobem a la coneguda Rambla Catalunya 43, molt a prop dels indrets més emblemàtics de la capital i perfectament connectada amb el transport urbà, a peu o bici. A més, comptem amb pàrquing gratuït per si prefereixes visitar-nos en cotxe.

Som ben conscients que cada persona té un nivell de l’idioma i unes necessitats diferents, per això, a la nova escola a Rambla Catalunya, disposarem de 15 aules i una sala d’Speakers’ Corner, en les que els nostres professors natius anglosaxons impartiran el mètode propi de Number 16 School. Vine a provar-ho!

 

L’acadèmia d’anglès a Barcelona #N16Rambla Catalunya, obre amb un munt de serveis, te’ls expliquem! Pots escollir des de classes grupals o particulars de General English, anglès per a KIDS, preparació d’exàmens oficials, anglès per a empreses i també intensius.

La nostra acadèmia Number 16 School a Barcelona t’està esperant, i, a més, a una ubicació excepcional. Si tot i així no t’és possible apropar-te, prova les nostres classes d’anglès online! Una alternativa perfecta perquè no et perdis la #N16Experience allà on siguis.

CLASSES DE CONVERSA

ANGLÈS PER A NENS

CLASSES D'EXÀMENS

ANGLÈS PER A EMPRESES

Quina diferència a la nostra acadèmia d'anglès a Barcelona?

PROFESSORAT 100% NADIU

MÈTODE PROPI

INSTAL·LACIONS EXCLUSIVES

ANGLÈS PER A TOTS