ACADÈMIA D’ANGLÈS A BARCELONA

  Ja som aquí, Barna!

  Ei, Barna! Ja som aquí! La nostra acadèmia d’anglès a Barcelona obre les portes aquest mes de setembre. #Number16RamblaCatalunya compta amb 600 metres quadrats de pura essència Number 16, al cor de la ciutat!

  Les portes del nostre mega centre ja es troben obertes perquè vinguis a realitzar els teus cursos d’anglès a Barcelona amb nosaltres. Ens trobem a la coneguda Rambla Catalunya 43, molt a prop dels indrets més emblemàtics de la capital i perfectament connectada amb el transport urbà, a peu o bici. A més, comptem amb pàrquing gratuït per si prefereixes visitar-nos en cotxe.

  Som ben conscients que cada persona té un nivell de l’idioma i unes necessitats diferents, per això, a la nova escola a Rambla Catalunya, disposarem de 15 aules i una sala d’Speakers’ Corner, en les que els nostres professors natius anglosaxons impartiran el mètode propi de Number 16 School. Vine a provar-ho!

   

  L’acadèmia d’anglès a Barcelona #N16Rambla Catalunya, obre amb un munt de serveis, te’ls expliquem! Pots escollir des de classes grupals o particulars de General English, anglès per a KIDS, preparació d’exàmens oficials, anglès per a empreses i també intensius.

  La nostra acadèmia Number 16 School a Barcelona t’està esperant, i, a més, a una ubicació excepcional. Si tot i així no t’és possible apropar-te, prova les nostres classes d’anglès online! Una alternativa perfecta perquè no et perdis la #N16Experience allà on siguis.

   


    Rambla Catalunya 43

  Parada de metro: Gràcia

  Horari: de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00

  Dissabtes de  9.00 a 14.00

  932 206 058