¡PRIMERA CLASSE GRATIS!

  Acadèmia d’anglès a BARCELONA

  #N16RAMBLACATALUNYA està composta per 800m2 de pura essència NUMBER 16. Situada en ple cor de la ciutat, ofereix cursos d’anglès per a totes les edats i nivells.

  Ready for the #N16EXPERIENCE?

  ¡PRIMERA CLASSE GRATIS!

   APERTURA

   Setembre 2020

   MIDA

   800 m2

   AULES

   18

   ESTIL
   Mediterrani abstracte

   # Number16RamblaCatalunya té una superfície de 800m quadrats i 18 aules de pura essència Number 16 situdada al cor de la ciutat! Assabenta’t de tots els nostres cursos per a totes les edats, objectius i nivells. T’ajudarem a trobar que és el que estàs buscant i prova el nostre mètode únic basat en un anglès conversacional amb professors nadius de diferents nacionalitats. Are you ready?

   Anglès per a totes les edats, nivells i objectius

   Metodologia pròpia

   Professorat nadius

   Instal·lacions úniques

   Reserva la teva DEMO CLASS gratuïta

   Classes grupals

   Classes particulars

   Exàmens

   Anglès per a nens

   Empreses

   On?

   Les portes del nostre mega centre estan obertes perquè vinguis a realitzar els teus cursos d’anglès a Barcelona amb nosaltres. Ens trobem a ple cor de la ciutat, concretament, ens podràs visitar a la ben coneguda Rambla Catalunya, 43.

   Serveis

   L’acadèmia d’anglès a Barcelona #N16RamblaCatalunya obre amb un munt de serveis, te’ls expliquem! Pots escollir des de classes grupals o particulars de General English, anglès per a KIDS, preparació d’exàmens oficials, anglès per a empreses i intensius.

   Instal·lacions

   Som conscients que cada persona té un nivell de l’idioma i unes necessitats diferents. Per aquest motiu, a la nostra acadèmia d’anglès a Barcelona, disposem de 15 aules i una sala d’Speakers’ Corner on els nostres professors anglosaxons impartiran la metodologia pròpia de Number 16 School. Vine a provar-ho!

   Com arribar?

   La nostra acadèmia es troba molt a prop d’indrets emblemàtics de la capital catalana i perfectament connectada amb el transport públic, a peu o en bici. A més, tenim pàrquing pels alumnes que s’estimin més venir a visitar-nos en cotxe.

   ANGLÈS PER ALS MÉS PETITS

   A què esperes perquè aprengui a parlar anglès? Segons la recomanació d’experts, com més aviat comenci a parlar una llengua, més fàcil se li farà en el futur! Llavors … Quan comencem? Passa’t per la nostra acadèmia d’anglès per a nens a Barcelona i descobreix com aprendre anglès ‘Sense adonar-se’n!

   TAMBÉ ONLINE

   Troba’ns a Barcelona!

   METRO Passeig de Gràcia: L1 I L2 I L3 I L4

   BUS : 67 I D20 I H14 I V13

   P

   Pàrquing pels alumnes

   MADRID

   VEURE MÉS

   VALENCIA

   VEURE MÉS

   BILBAO

   VEURE MÉS

   ZARAGOZA

   VEURE MÉS